بیش از 10 سال به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. مکس بیز یک آژانس مشاوره ارزش محور است.

گالری

اطلاعات تماس

051-12345678

ایران، خراسان رضوی

maxbizz@mail.com

طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی

طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی

Rate this post

معرفی محصول

محصول مورد بررسی در این طرح توجیهی رنگ های اکریلیک پایه آب نسل جدید از رنگ های ساختمانی می باشند که با توجه به مسائل زیست محیطی و عدم استفاده از حلال های آلی و مواد مضر کاربردی این نوع رنگ ها روبه افزایش است. بطوری که به تدریج جایگزین مناسبی برای رنگ های روغنی الکیدی می باشند. کد آیسیک محصول طرح توجیهی پیش رو 24221129 می باشد .

معرفي كاربردهاي محصول

عمده ترين موارد مصرف رنگ هاي پايه آبي عبارت است از : صنايع خودرو سازي و واگن سازی ، ماشين آلات رنگ هاي ساختماني ، پوشش دهي تاسيسات ساختماني .

بررسي سابقه مصرف محصول

استفاده از رنگ هاي پايه آبي در رنگ آميزي ساختمان ها از سال 1950 در جهان متداول شد و از سال 1970 به بعد ميزان مصرف اين رنگ ها به دليل تمايل به كاهش مواد فرار آلي، افزايش يافت. رنگ هاي پايه آبي به علت ناچيز بودن ميزان مواد فرار، خطرات كم آتش سوزي، و بهطور خلاصه ايمني و سلامتي بيشتر در حين تولد و مصرف، به مرور توانسته اند بخشي از بازارهاي رنگ هاي حلال دار را به خود اختصاص دهند. نياز روز افزون صنايع به پوشش ها و رنگ هاي پايه آبي و جايگزيني آن با رنگ هاي حلال آلي (organic solvents) که امتيازات و ويژگي هاي فراوان آن ، موسسات علمي و پژوهشي و شركت هاي رنگ سازي را بر آن داشته است تا گام هاي اساسي در توليد آن را دربر دارند .

تحليل ضرورت اجراي پروژه طرح توجیهی

شاید برای شما مفید باشد :   طرح توجیهی تولید کیسه خون

رنگ آميزي يك قطعه يكي از مهم ترين بخش هاي توليد آن مي باشد و يكي از مهم ترين پارامترها در جلب مشتري رنگ قطعه است. علاوه بر اين رنگ آميزي باعث محافظت قطعه در برابر عوامل خورنده شده و بدين وسيله باعث افزايش طول عمر محصول مي گردد. امروزه تقريباً در ساخت تمامي كالاها رنگ آميزي حتماً انجام مي شود . بنابراين با توجه به مصرف بسيار زياد رنگ و ارتباط مستقيم آن با افراد حفظ نكات ايمني براي سلامتي جامعه بسيار حائز اهميت است به علت اينكه هيچ گونه حلالي شيميايي در ساخت رنگ پايه آبي مورد استفاده قرار نمي گيرد، از لحاظ زيست محيطي ارزش بسيار بالايي دارد. درست به همين دليل و همچنين مزاياي ذكر شده در بالا براي اين نوع رنگ، استفاده آن رو به توسعه مي باشد .

مواد اولیه، کمکی و مصرفی 

برخی از مواد اولیه مهم برای محصول عبارتند از : رزین اپوکسی جامد و مایع ، دی اکسید تیتان ، بنتون ، منو اتیل گلیکول ، متیل اتیل کتون ، ایزوپروپیل الکل ، هاردنر پلی آمید ، متیل ایزو بوتیل کتون و سایر مواد .

روش تولید 

مرحله اختلاط اوليه: در اولين مرحله پيگمنت و پركننده ها ( فيلر) بت حلال و رزين مخلوط مي شوند. اين عمليات در داخل مخلوط كن هاي باز و يا پوشيده ولي با سرعت بالا انجام مي گيرد. در اين عمليات بايد مواد پودري در حلال و بخشي از رزين خيس شوند. پخش ذرات در آسياب: پس از پخش كامل مواد، رنگ به آسياب هاي شني و يا گلوله اي منتقل مي شود تا ذرات پودري پخش شده كاملاً مرطوب شوند و تعليق رنگدانه يا پيگمنت و پركننده ها ( فيلر) در داخل رنگ به صورت پايدار باقي بماند.

شاید برای شما مفید باشد :   طرح پرورش گوجه فرنگی گلخانه ای

مرحله تنظيم نهايي و بسته بندي : در اين مرحله كه در مخلوط كن يا آسياب صورت مي گيرد، باقيمانده اجزا رنگ به آن اضافه شده، رنگ از نظر غلظت و فام تنظيم مي شود و بعد از تأييد آزمايشگاه در مورد آزمون هاي ويسكوزيته ، فام و ويژگي هاي فيزيكي، وارد سيستم فيلتر مي گردد. فيلتر هاي كيسه اي  (filter bag)از جنس الياف پلي آميد نايلون با اندازه مشخص الياف و روزنه ، براي صاف كردن رنگ مصرف مي گردد. پس از صاف شدن رنگ و آزمون آن، در قوطي هاي فلزي ،4 و 20 50 ليتري و يا بشكه هاي 200 ليتري بسته بندي مي گردد.

بازار هدف 

بازار هدف این محصول علاوه بر مصارف داخلی کشور صادرات به کشورهایی همچون ترکمنستان ، افغانستان ، آذربایجان ، عراق  و آلمان می باشد .

دانش فني پروژه 

در توليد رنگ هاي پايه آبي مانند ساير رنگ ها ، ماشين آلات و فرآيند ساخت از پيچيدگي خاصي برخوردار نيست و دانش فني ساخت رنگ مربوط به فرمول ساخت رنگ است. نوع مواد اوليه، ميزان هر يك و مراحل اضافه نمودن مواد اوليه در مخلوط كن و آسياب مجموعه دانش فني اين صنعت را تشكيل مي دهد. غالباً شركت هاي بزرگ توليد كننده رنگ هاي صنعتي تأمين كننده دانش فني اين صنعت مي باشند . در مورد توليد رنگ از لحاظ تكنولوژي با تكنولوژي روز دنيا پيش مي رويم .

محل های پیشنهادی اجرای طرح توجیهی

مناطق جنوبي كشور بدليل نزديكي به محل هاي تامين مواد اوليه -كارخانجات مصرف كننده رنگ پايه آبي .

نتیجه گیری طرح توجیهی و پیشنهاد

شاید برای شما مفید باشد :   طرح توجیهی احداث واحد پرورش شیرین بیان

نتیجه گیری می شود : رنگ پايه آبي كاربرد بسيار وسيعي در اكثر صنايع بزرگ و مهم دارد ، اين نوع رنگ نسبت به اكثر رنگ ها و كالاهاي جايگزين مزيت هاي بسيار بالايي از لحاظ زيست محيطي ، ضخامت مناسب فيلم ، خطرات كم آتش سوزي و … دارا مي باشد ، قريباً همگي كشورهاي همسايه مصرف كننده اين رنگی مي باشند. بنابراين مي توانند به عنوان بازار صادراتي مدنظر قرار گيرد ،

طرح توجیهی توليد اين نوع رنگ در تمامي استان هاي كشور توجیهه پذیر و قابل اجراست، كمبود توليد اين نوع رنگ تا سقف 3000 تن در سال هاي آينده وجود دارد . طرح توجیهی پیش رو پيشنهاد می دهد سرمايه گذاري بر روي طرح توليد اين رنگ با ظرفيت 1000 تن در سال به ويژه در استان هاي شمالي و جنوبي انجام شود .

خلاصه وضعیت سرمایه گذاری طرح کارخانه رنگ سازی
ظرفیت تولید سالانه : 2500 تن
مساحت زمین مورد نیاز : 2700 متر مربع
زیربنای ساختمان ها : 1500 متر مربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : 12-15 نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : 8.5 میلیارد تومان
میزان فروش : 18 میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی : 39 %

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *