هدف از اجرای طرح توجیهی بستهبندی آجیل و خشکبار برآورد هزینههای کل برای انجام طرح بستهبندی آجیل و خشکبار است در این طرح همه هزینهها و درآمد طرح در یک سال مالی موردبررسی قرارگرفته است، تهیه و مطالعه این طرح به علاقهمندان پیشنهاد میشود همچنین اگر قصد گرفتن وام و جواز برای بستهبندی خشکبار و آجیل رادارید این طرح میتواند برای شما نیز مناسب باشد.
امروزه طیف گستردهای از انواع بستهبندی مواد غذایی در بازار یافت میشود.
بستهبندی محصولات غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است انواع مختلفی از بستهبندی وجود دارد ازجمله کنسرو کردن، بستهبندی پلاستیکی، بستهبندی کاغذی و انواع دیگری از بستهبندی که همه آنها یک هدف مشترک دارند که این چیزی نیست جز محافظت از مواد غذایی.
اهمیت بسته بندی
مزیت مهم بستهبندی وظیفه جلوگیری از آسیب دیدن محصولات، حفظ ماندگاری بیشتر و جدا کردن مواد غذایی از عوامل محیطی که ممکن است بر آن تأثیر بگذارد، هست. همچنین بستهبندی به یک منبع عالی برای اطلاعرسانی به مصرفکننده تبدیلشده است و دادههایی که مصرفکننده اهمیت زیادی به آنها میدهد مانند مواد تشکیلدهنده، نحوه نگهداری، اطلاعات تغذیهای یا نحوه مصرف آن، ازجمله موارد دیگر ارائه میدهند.
بسته به نوع غذایی که میخواهید بستهبندی کنید میتوانید انواع مختلفی از بستهبندی را انتخاب کنید. بهتر است با توجه به نوع مواد غذایی بستهبندی مخصوصی انتخاب کنید که هم ازلحاظ هزینه بهصرفه باشد و هم از نظر طیبایی و حفظ خاصیت مواد غذایی مناسب مواد غذایی آسیب نبیند یا کیفیت آن تغییر پیدا نکند..
انواع بستهبندی مواد غذایی: جوانب مثبت و منفی
بستهبندی پلاستیکی
مزایا: این ماده بسیار متنوع است، به همین دلیل، برای غذاهای متنوع استفاده میشود و تقریباً در هر طراحی قابل اصلاح است. مضرات: بزرگترین نقطهضعف تأثیر آن بر محیطزیست است.
بستهبندی مقوایی
مزایا: مقوا یکی از ویژگیهای اصلی سبک بودن و مقاومت آن است و کاملاً قابل بازیافت است.
مضرات: مقوا مقاوم نیست.
ظروف فلزی
مزایا: بستهبندی فلزی یک بستهبندی محکم است که به حفظ مواد غذایی برای مدتزمان طولانی کمک میکند.
مضرات: ظروف فلزی بستهبندی در آن دشوار است و برخی از انواع ظروف فلزی در برابر اثرات خوردگی آسیبپذیر هستند و باعث خراب شدن فلز میشوند.
ظروف شیشهای
مزایا: ظروف شیشهای هرگز زنگ نمیزنند اگر شسته و استریل شود میتواند بهعنوان یک بستهبندی دوام بیشتری داشته باشد و البته باید اضافه کرد که امکان بازیافت نیز وجود دارد.
مضرات: از مهمترین مضرات بستهبندی در ظروف شیشهای این است که بسیار گرانتر هستند.
بستهبندی آجیل و خشکبار
انواع آجیل و مغز دانهها را خشکبار میگویند، آجیل حاوی مزایای بسیاری است و سرشار از ویتامین Bاست. آجیل و خشکبار بسیار متنوع خوشمزه هستند، آجیلها انواع مختلفی دارند که هرکدام سرشار از ویتامینهای مختلفی است.
انواع آجیل و خشکبار میتوان به موارد زیر اشاره کرد
برگه زردآلو
برگه هلو
برگه کیوی
سیب خشک
گیلاس خشک
آلوی خشک
قیسی خشک
انجیر خشک
توت خشک
آلبالو خشک
زرشک
سنجد
نخودچی
نخودچی فرآیند شده
عناب
مویز
گردو
مغز گردو
مغز هسته زردآلو
مغز بادام
خلال مغز بادام
بادامزمینی باپوست
مغز بادامزمینی بدون پوست
مغز بادامهندی
فندق
مغز فندق
دانه آفتابگردان آجیلی
میوههای خشک میوههای خشک حاوی عناصر مهم بسیاری برای بدن هستند مانند مواد معدنی، پروتئینها و ویتامینها و پایه و اساس تقویت سلامت عمومی و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها هستند، زیرا این میوهها بهروشهای مختلفی ازجمله روشهای سنتی خانگی و صنعتی خشک میشوند و عمل خشککردن در طول سال بهویژه میوههای فصلی انجام میشود.
میوه خشک میوهای است که تقریباً تمام آب موجود را با روشهای خشککردن از بین برده است. کشمش رایجترین نوع میوه خشک است و به دنبال آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو قرار را میتوان نام برد.
مزایای بستهبندی خشکبار
میوه خشکشده میتواند خیلی طولانیتر از میوههای تازه حفظ شود و بهویژه در سفرهای طولانی که تبرید در دسترس نیست میتواند یک میان وعده مفید باشد.
میوه خشک بسیار مغزی است. میوه خشک بهطورکلی حاوی فیبر زیادی است و منبع بسیار خوبی از آنتیاکسیدانها است.
خلاصه طرح |
|
عنوان فعالیت | بستهبندی و سورتینگ خشکبار |
ظرفیت | 500 هزار بسته در سال |
اشتغال طرح | 11 نفر |
سرمایه ثابت در گردش | 987 میلیون ریال |
سرمایه در گردش | 495 میلیون ریال |
سرمایهگذاری کل طرح | 14823 میلیون ریال |
میزان زمین طرح | 200 متر مربع |
میزان زمین بنا | 200 متر |
میزان تسهیلات مورد نیاز | 11858 میلیون ریال |
نوع تسهیلات | وام 5 ساله |
نقطه سربهسر | 61.67% |
مدت زمان برگشت سرمایه | 4 سال |
نزخ باردهی سرمایه IRR | 44.74% |